سه‌شنبه؛2 مرداد 1403

بررسی ایجاد شهر غذا در بندرعباس

چهارشنبه؛9 خرداد 1403

خبر


 

 

نشستی با حضور محمد محسنی مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی هرمزگان، خلیل قاسمی رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت و امیر امیری زاد مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی در راستای همکاری و هم‌افزایی متقابل برگزار شد. 

 

به گزارش روابط‌عمومی اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی هرمزگان، محمد محسنی در خصوص این نشست گفت: در راستای تفاهم‌نامه ایجاد زیرساخت و استقرار واحدهای صنایع‌دستی در شهرک‌های صنعتی مقرر شد واحدهای صنایع‌دستی شناسایی و به شهرک‌های صنعتی استان معرفی شوند.

 

او در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به تأکید مقام عالی استان بر لزوم طراحی شهر غذا و تبدیل آن به محل گردشگری افزود: گردشگری غذا از مهم‌ترین عوامل در تصمیم‌گیری گردشگران برای سفر به مقصدی خاص است و  غذاهای محلی استان هرمزگان به‌ویژه بندرعباس نیز از تنوع بالایی برخوردار هستند و به دلیل بکار بردن طیف وسیعی از ادویه‌جات و چاشنی‌های مختلف, مطابق با ذائقه بسیاری از گردشگران به فرهنگ غذای جنوب است. 

 

محسنی ادامه داد: شهر بندرعباس پتانسیل ویژه‌ای برای جذب گردشگر غذایی دارد و ایجاد شهرک غذا می‌تواند ابزاری برای توسعه اقتصادی و پایدار این منطقه باشد. 

 

در این نشست همکاری‌های فی‌مابین اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی، سازمان صمت و شرکت شهرک‌های صنعتی برای ایجاد این طرح بررسی شد.

 

همچنین این سه مسئول استانی به‌ضرورت هم‌افزایی در ایجاد زیرساخت‌های گردشگری بر پایه صنعت و تجارت استان هرمزگان تأکید کرده و همکاری سه‌جانبه از اهداف اصلی این نشست معرفی شد. 

 

نوشتن نظر